Saturday, June 03, 2006

Hipperdipip Hurraaaa

I dag har Magnus fødselsdag... Det har været en slem uge op til, nøøj hvor har han glædet sig! I morges stod han grådkvalt klokken 6.05 og brølede: I har glemt min fødselsdag, jeg har allerede ventet en hel time på at I skulle komme!!! Mor måtte lige putte ham igen og forklare konceptet med vækkeuret (og ærgre sig over at vi ikke har købt et lille rullegardin). Cirka ½ time senere stod hans søster og hviskede til mig: moar, skal vi ikke pynte nu??? Hun blev også sendt tilbage i seng, og så fik vi lige 1 time mere, inden der blev hængt guirlander op og blæst balloner.

Hvad ønsker man sig, når man er 10 år? Her er hans egne skriblerier:

her er min ønskeliste diablo2 yugiohkort hvad snaker du om
(cd) dolphfilm xboxs plajstejsjen2 zelda (ikke the legend of zelda
eller the four svors )rajman og cras gameboyspil leder og nitter og
mange yugiohkort storepakker og så ikke mere

Udover at købe scrabble til ham ;o) var vi omkring Faraos cigarer for at kigge på rollespilsudstyr, shiiiiit hvor er det dyrt! Et gummikranie i en lille velourpose blev det til fra Sofie. Vi valgte i stedet at smutte omkring skindhuset og købe nitter og læder mm. Ikke at det blev spor billigt, men er det måske ikke mere tilfredsstillende selv at producere sin dragt?

I torsdags var der optræk til at hans lillebror ville ud, veer hver 5 minut inde på strøget. Tjuhej hvor var det sjovt at gå 1 km op til bilen. Magnus stortudede, fordi han VILLE være 10 år ældre end baby. Heldigvis ebbede veerne ud igen, men for ½ time siden kom der en ny flok. Denne gang var han vældig kæk: jamen det er jo også en slags fødselsdagsgave. Jeg tror han må undvære den gave, trods alt.

Godt nok er han seje 10 år, men indeni er han der stadig, ham den lille glade dreng med bare fødder og sokken i hånden, fyldt med glaskugler, sten eller sand.


Øv...jeg fik det ene billede ind, men det andet, øv og øv...

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Stort, stort tillykke med ham! Og dejligt at lillebror pænt ventede - trods alt. Uff, din strøgtur lyder nærmere som en stroppetur! Men nu må det godt ske, ikk?
KH,
Britt

11:57 AM  
Blogger Susanne said...

Stort tillykke med den runde dag :o) Nu er han da også klar til at skræmme livet af lillebror, når han kommer ud !! Håber at I - og især Magnus, har en god dag. Kh Susanne i Silkebor, sm glæder sig til din beskrivelse af den forestående fødsel :o)

12:53 PM  
Blogger strikkeforsker said...

Tillykke med/til Magnus, han er da en sej 10 årig :-)
Det lyser som en strøgtursoplevelse, jeg godt kunne undvære.

3:09 PM  
Anonymous Anonymous said...

Tillykke med den ældste pode - og held og lykke med, at den yngste bliver derinde bare til efter midnat (ellers får I nogle sjove runde fødselsdage - og trekantede og firkantede - i årene fremover).
Til en anden gang: Både Netto og mere aktuelt Kvickly eller Brugsen, som de fleste vist har i nærområdet, har for tiden rollespilsudstyr til en nogenlunde billig penge.

5:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

"Fed" strøgtur, hva'? Nåede du i tankerne til at ringe efter en ambulance, hvis nu du ikke kunne nå bilen.....;o) Og så med en næsten 10-årig på slæb. Tillykke med ham.

KH Tina

8:22 AM  

Post a Comment

<< Home